Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 14.07.2006 г.
Над милион е похарчила досега Областта за ремонти на пътища
Обновяват Младежкия дом
Почивката през лятото мечта за две трети от българите
Над милион е похарчила досега Областта за ремонти на пътища
Юлия КУЛИНСКА
   Приключила е плановата рехабилитацията на пътя Жедна - Бобов дол, която е на стойност 1 млн.лева, съобщи на пресконференция вчера областният управител Иван Димитров. В момента водим преговори тя да продължи и в участъка Радомир - Жедна, който е в изключително тежко състояние. За ремонта са необходими още около милион. Двете отсечки са с обща дължина 17 км. Вече са изкърпени пътните артерии за Дрен и за Зелени град. В момента се работи по ремонти на пътищата в Община Брезник, където в над 20 села те се изкърпват и се асфалтират. Вече е направено изкърпването на дупките по пътя Земен -Пенкьовци, очакваме средства за довършването и асфалтирането му, обясни губренаторът.
Той каза, че в момента се работи сериозно в Община Трън и се прави пътя за Ерул, за където има отпуснати 30 хиляди лева. Направено е искане за още 60 хиляди лева, които ще са достатъчни за привеждането на пътната артерия в нармален вид. Около 60 хиляди лева са поискани за ремонт на пътищата в Община Земен. Очаква се там да започне рехабилитация на отсечката Земен-Байкал, която е 14 км и на връзката с път 1-6 за Кюстендил.
Започва рехабилитацията на пътя София-Драгичево-Радомир, която трябва да бъде завършена за срок от две години, съобщи Иван Димитров. Ще бъдат ремонтирани и двете платна, като те ще бъдат почистени и преасфалтирани. Поправките ще стартират в края на следващия месец. Търгът за двете фирми-изпълнители вече е проведен и се очакват резултатите, които ще станат ясни до 10-тина дни. С най-големи шансове за спечелване на напреварата са фирмите "Маврово", "ИСА", пернишката "Инфрастрой"и кюстендилската "Гранит", обясни областният управител.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система