Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 03.10.2006 г.
Пак разбиха черно тото
Условна присъда за шофьор-убиец
Пак разбиха черно тото
Илияна ИВАНОВА
   За трети път в Перник полицията разби черно тото през уикенда.Подобни акции по разкриване на незаконна хазартна дейност бяха реализирани в града ни още два пъти - през март миналата година и през месец април на настоящата.
Двама жители на областния град са задържани при проведената през почивните дни акция от страна на Областното звено "Борба с организираната престъпност" при ОДП. Според служителите на реда арестуваните Р. С. и Б. С., и двамата на 41 години, са били организаторите на нелегалния бизнес. При извършените обиски в домовете им са намерени и иззети тефтерчета със залаганията, оборотни парични средства, листчета с предположения и други пособия, свързани със залагането. Освен резултатите от футболните срещи са разигравани и резултатите от първото полувреме, време за вкарване на първия гол и т. н. Единият от задържаните е сменял непрекъснато местата на приемане на залозите, а другият го е правил в помещение на ул. "Кракра" в Перник.
Новото черно тото е било организирано по позната и вече изпитана схема. Ползвани са фишове на "Еврофутбол". По-голямата част от залозите са били приемани чрез SMS-и, като минималният залог е бил 5 лева. Печалбите се изплащали веднага в заведения в града, като размерът на сумите бил по-висок от този на законния "Еврофутбол".
През пролетта полицията обяви, че реализираните печалби на седмица са били в порядъка на 20 -25 000 лева, а оборотите по схемата са възлизали на 70 000 лева.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система