Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 22.01.2007 г.
Оставиха дилър на дрога у дома да се грижи за болен татко
Брат затри брата при скандал в Батановци
Оставиха дилър на дрога у дома да се грижи за болен татко
Любомира ПЕЛОВА
   До късно в петъчния следобед вървяха заседанията на съставите в пернишкия Окръжен съд, на които бяха гледани мерките за неотклонение на шестима от закопчаните на 16 януари в Перник членове на престъпна групировка, занимаваща се с разпространението на наркотици в кварталите Мошино, Изток и Църква.
След изтичането на 72-часовата мярка за неотклонение "задържане под стража", представителите на Окръжна прокуратура поискаха за наркодилърите постоянен арест до приключване на всички следствени действия, необходими за да бъдат изправени пласьорите на дрога пред Темида.
Пернишкият Окръжен съд уважи искането на обвинителите за четирима от деветимата задържани миналата седмица. Постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" бе отредена за 25-годишния Д.Р. и аверите му - Б.Д., Б.Н. и М.Ж. Килията се размина на двадесет и деветгодишният А.Н., който остава под домашен арест, тъй като служителите на Темида взеха предвид обстоятелството, че родителите му са възрастни, болни хора. Най-вече заради тежкото здравословно състояние на бащата, изискващо грижи, които ще трябвало да полага за него наркодилърът. Съдебният състав прецени, че няма опасност той да се укрие от органите на реда. Отменена бе най-тежката мярка за неотклонение и на 22-годишният Р.М., който пък бе пуснат под гаранция от 4 000 лв.
Окръжна прокуратура ще внесе протест в апелативния съд в законния тридневен срок срещу домашния арест на А.Н. съобщи младши прокурор Михаил Алексов, говорител на Окръжна прокуратура - Перник.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система