Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 25.01.2007 г.
И перничани се обединяват в защита на медиците ни в Либия
178 перничани са пострадали от насилие през миналата година
И перничани се обединяват в защита на медиците ни в Либия
Юлия КУЛИНСКА
   Инициативата на Гражданско обединение "Патриотично обединение-Нова левица" Перник да стане съпричастен към съдбата на медиците ни в Либия е била подкрепена от кмета на Общината инж. Антоанета Георгиева, от Съюза на работодателите за средното образование, от СРС "Подкрепа" и от Общинския младежки съвет, каза на пресконференция вчера лидерът на "ПО-НЛ" Милан Миланов. На срещата присъства и представителят на работодателската организация в града ни Георги Стоянов.
Искаме да покажем, че и в Перник има гражданско общество и то подкрепя българи, които се намират в беда и са в трудно положение, каза още Милан Миланов. За реализация на идеята ни на 1 февруари каним всички перничани да се включат в две шествия. И двете са с начален час 16,00 часа. Първото ще тръгне от площада пред Съдебната палата, ще продължи по ул."Търговска", ще премине през централния площад и ще спре пред църквата "Св. Иван Рилски". По същото време оргатнизираме автомобилно шествие, което ще е с начало паркинга зад РМД в кв. Мошино", ще премине по вътрешноградската магистрала и ще се съедини с другото шествия пред православния храм. Точно в 16,30 часа ще започне молебен за здравето и свободата на българските медицински сестри и палестинския лекар. На него ще поканим да присъстват и роднини на медиците, които наскоро бяха на посещение в либийския затвор. Идеята ни те да разкажат за срещата си със своите близки. Искаме да покажем на всички, че можем да де обединим около една идея и каним всички, които са съпричастни към съдбата на сестрите да се включат в шествията, каза още Милан Миланов.
Удовлетворен съм, че ще вземем участие в инициатива, която изразява всички наши мисли и чувства на колегите и с голямо удоволствие подкрепяме идеята. Мога смело да заявя, че и колегите учители, и нашите ученици я подкрепят, каза Георги Стоянов.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система