Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 31.01.2007 г.
ТИР помете машина за опесъчаване при Старо село
Пуснатият да се грижи за баща си дилър пак вътре
ТИР помете машина за опесъчаване при Старо село
Илияна ИВАНОВА
   ТИР помете машина за опесъчаване и я преобърна на главен път Е-79, магистралата остана блокираняа за часове вечерта в понеделник, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Двете возила са смачкани, ремарке е вадено от дерето на крайпътната река, но двамата шофьори се отървали като по чудо само с леки контузии.
Инцидентът станал към 18.30 часа на хлъзгав учестък край радомирското Старо село. ТИР-ът, към който било прикачено ремарке, се движел в посока към Дупница. 23-годишният водач - А. А. от Асеновград, изгубил контрол над камиона, тъй като най-вероятно се е движел с несъобразена скорост. Младият шофьор не успял да спре навреме и тежкото возило се врязало в движещия се бавно отпред пясъкоразпръсквач "ИФА", управляван от 26-годишния С. Й. от Радомир. В резултат на удара ИФА-та се преобърнала на пътното платно, а ремаркето се е завъртяло и е паднало в реката отдясно на шосето. Случайни свидетели на инцидента веднага измъкнали шофьорите и се обадили на Бърза помощ и в полицията. Пострадалите водачи са били докарани в МБАЛ "Рахила Ангелова", където след направения преглед са били освободени.
На специализирания автомобил са нанесени значителни материални щети. Ремаркето на ТИР-а също е извън строя. Служители на противопожарната служба в Радомир са били извикани на мястото на инцидента, за да разчистят платното и да извадят от дерето падналото ремарке. По случая е образувано дознание. Тепърва експертите ще проверяват каква е точната причина, поради която ТИР-ът не е успял да спре навреме. Ще бъдат проверявани и спирачките му, както и спирачният път. Според експертите само по чудо няма жертви при катастрофата. Щастлива случайност е, че по това време на пътя не е имало преминаващи леки автомобили.
Заради ниските температури през последните дни в региона има частични заледявания по пътищата. Затова от Пътна полиция апелираха към водачите да бъдат по-внимателни и да шофират предпазливо и с по-ниска скорост, за да се избегнат злополуките. От КАТ предупреждават за пореден път, че склонът край Старо село на главен път Е-79 е северен и при по-ниски температури там се получават заледявания. Хлъзгави участъци има и на други места в областта. Най-опасно е вечер и в ранните сутрешни часове.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система