Перник ИнфоБизнес IT решения от Софтуер Солюшънс ООД
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 26.03.2007 г.
Убиха клошар в горска хралупа в гората над квартал Изток
Ще има още смърт на незаконните кариери, твърдят в Студена
Убиха клошар в горска хралупа в гората над квартал Изток
Илияна ИВАНОВА
   Убиха клошар в горска хралупа, пригодена за живеене от бездомника, съобщиха от полицията. Трупът на 68-годишния Владимир Георгиев е намерен няколко дни след настъпването на смъртта. Заради хладното време обаче тялото все още не е било разложено.
Случайни туристи се натъкнали на грозната гледка в четвъртък преди обяд. Жители на квартал Изток решили да се разходят в горичката, водеща към Драгичево. Те видели по случайност колибата, направена от храсти, картони и найлон. Вниманието им било привлечено от куче, което безпомощно скимтяло до хралупата. Извън картоните стърчала човешка ръка, а наоколо имало кръв. Хората веднага подали сигнал в дежурната част на полицията и малко по-късно на мястото на инцидента била изпратена специализирана група да извърши огледа.
Експертите първоначално решили, че става въпрос за пришълец от друг край на страната. По-късно обаче овчар, който често пасял стадото си наблизо, разпознал трупа на убития. Владимир преспивал където свари и нямал нито документи, нито постоянен адрес. Най-вероятно той е обитавал хралупата в продължение на няколко години и е успял да обзаведе домакинство. Вътре имало печка на дърва, от "покрива" дори стърчал комин. Човекът разполагал с различни съдове, имал и леген, простор и щипки за закачане на дрехите.
Самият той бил с мустаци и дълга коса. На едната си ръка имал татуировка - три букви. Върху трупа са констатирани 4 рани, нанесени от твърд тъп предмет. На челото имал направена дупка, черепът е бил счупен. Трупът е закаран за аутопсия в отделение "Съдебна медицина". По случая е започнато досъдебно производство. От полицията са предприели действия и за задържане на извършителя.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система