Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 27.03.2007 г.
Влюбени загинаха в Кленовик при "полет" от третия етаж
Касата договори с 250 партньори за 2007 година
Влюбени загинаха в Кленовик при "полет" от третия етаж
Екип на "Съперник"
   Влюбени младежи загинаха при падане от третия етаж на жилищен блок в радомирското село Кленовик вечерта в неделя, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Заради нелепата смърт на 19-годишния Юлиян Василев и 17-годишната Евелина Иванова вчера цялото село беше в шок. Двамата са полетели от терасата на апартамента, собственост на родителите на момчето. Най-вероятно става въпрос за нещастен случай, коментираха местни хора.
Юлиян и Евелина, които са гаджета от две години, прекарват уикендите заедно. Момичето учи в Гимназията по автотранспорт в Радомир и прекарва почивните дни при приятеля си и неговите родители. В неделя пак били заедно. Вечерта отишли в кафенето срещу жилищния им блок - "Жоро 99". Там играли на карти с приятели до към 22 часа. Държали се като всяка влюбена двойка - прегръщали се, целували се, закачали се. Никакви кавги или спорове не е имало. Тръгнали си, държейки се за ръце. Половин час по-късно собственичката на заведението Жулиета Колева видяла, че жена тупа от терасата на апартамента им. Исках да им подвикна, че е много късно за тупане, но се отказах, сподели барманката. Тя заключила заведението и си тръгнала последна. Какво е станало после, никой не знае, защото блокът се намира в края на селото, срещу него са ливади. Родителите на Юлиян са спели в една от стаите на апартамента. Малко преди 23 часа спокойствието било нарушено от писък, който вдигнал накрак малкото обитатели на кооперацията. Повечето от жилищата там са празни. Всички обаче бяха категорични вчера, че става въпрос за нещастен случай.
Познавам и момчето, и момичето. Просто нямам обяснение за случилото се, каза и собственикът на "Жоро 99" - Тошко Колев. Мъжът бил единият от карето за белот във фаталната вечер. Завършихме 3:2 и Юлиян, който работи на рудник "Иван Русев", си тръгна, защото на другия ден беше на работа и трябваше да става рано за първа смяна. Евелина пък щяла да ходи на училище. Нищо не подсказваше, че половин час по-късно ще се случи нещастие, просто нямам обяснение, каза още Колев.
Съпругата му Жулиета Колева също потвърди, че Юлиян и Евелина са били прекрасни деца. Двамата съдържатели на заведението имали безпределно доверие на загиналото момче и понякога го оставяли да работи зад бара. Често им помагал и за други неща. Всеки родител иска да има такова дете, каза през сълзи Колева. Всички в селото изключиха вероятността смъртта на двамата младежи да има връзка с любовен триъгълник, секти, употреба на дрога или алкохол.
Нищо лошо не може да се каже за тези деца, каза и съседката Румяна Стоилова. Жалко за тях, жалко за семействата, тюхкаше се жената. Бащата на момчето е пенсионер по болест. Майката е шивачка. Бащата гледа крави. Те се обичаха децата. Ако са излезли на терасата, ако са седнали на парапета, ако едното е полетяло и другото се е опитало да го спаси, са паднали и двете. Явно така е станало. Но в никакъв случай не може да се каже, че са наркомани или нещо друго.
Познавам от дълги години семейството, дядото на Юлиян - Евдоки Владимиров беше преди години главен инженер в "Мини Бобов дол". Бащата Васил е пенсионер по болест. С майката Драга гледат крави в семейна къща в селото, каза Марияна Симеонова. Тя допълни, че Юлиян е завършил Лесо-техническата гимназия в Кюстендил, предстояло му да влезе в казармата. Родителите на Евелина са разведени, бащата Иван е от Кленовик, момичето живеело с майка си в Радомир, където и учело.
Труповете на загиналите младежи са закарани в отделението по "Съдебна медицина" в Перник за аутопсия. Експертите установили, че децата са летели повече от 10 метра надолу с главите. Паднали са върху темето и са получили изключително тежки черепно-мозъчни травми. Евелина издъхнала веднага, минути по-късно с живота се е простил и Юлиян. Контузиите са били толкова тежки, че не са давали никакъв шанс за оцеляване на влюбените. В момента се води досъдебно производство по случая. Вчера оперативна група изясняваше на място причините за трагичния инцидент.
От събраните досега материали най-вероятно става въпрос за нещастен случай, съобщи вчера следобед директорът на Областната дирекция на полицията комисар Димитър Шереметев. Той е категоричен, че служителите на реда ще продължават да работят по всички възможни версии. Засега обаче няма данни за насилствена смърт. Направената вчера аутопсия е показала, че в кръвта на Юлиян и Евелина не е имало нито наркотични вещества, нито алкохол.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система