Перник ИнфоБългарски Бизнес Каталог - добави безплатно вашата фирма тук
www.pernik.info   Интернет портал на град Перник



Вход потребители
Потребител : 
Парола : 
 Регистрация

Търсене в сайта
Текст:
Къде:
 

поща@pernik.info
Поща : 
Парола : 
 



 

Партньори
БГ Бизнес - каталог на фирмите в България
Сайтовете за ТЕБЕ!
tbox7.com
Bansko
Обзавеждане
Оценки и мнения
Обяви
Новини Добрич
Хотели в България
Giftsface - подаръци за любими хора!
Климатици
Съновник
Обяви.Сайт за обяви
Имоти
Новини
Игри













 


Новини
Водещите новини от 08.05.2002 г.
Идва ново заседание на соцконференцията
Заслужили учители ще вземат грамоти
457 ученици на пробна матура днес
Охранители затварят пътища в Ч. могила
Лаймска болест хваната навреме
Идва ново заседание на соцконференцията
Ива АСЕНОВА
   За 12 май е насрочено второто заседание на общинската отчетно-изборна конференция на пернишката организация на БСП, научи “Съперник”. На заседанието трябва да бъде попълнен съставът на новия Общински съвет и да бъдат избрани местните делегати за 45 конгрес на соцпартията.
На първото си заседание от 27 април конференцията успя да избере с мнозинство от 50 +1 гласа единствено председател, като за лидер на общинския партиен съвет бе преизбран Димитър Дойчинов. Делегатите взеха решение пленумът да се състои от 41 членове, като те бяха избирани измежду 163 кандидатури. Необходимото мнозинство получиха само трима - Димитър Дойчинов, Ненко Темелков и Ели Темелкова. От близо 70 социалисти, предложени за членове на Общинската контролна комисия, нито един не набра необходимия брой гласове, за да бъде избран. Не бе излъчен и председател на ОПКК, като измежду четиримата кандидати най-много гласове получи и досегашната председателка Зоя Стефанова, следвана от Васил Перчаклийски.
Само двама от предложените 53 кандидати за делегати на конгреса - депутатът о.з. генерал Бриго Аспрухов и Димитър Дойчинов получиха 50 + 1 гласа. Трети по брой на спечелените гласове бе кметът на Общината инж. Андрей Андреев, който обаче не събра необходимото мнозинство, за да бъде делегиран. Шестима социалисти от пернишката партийна организация ще участват в работата на конгнеса съгласно утвърдената от Висшия съвет квота на представителство.
Архив на новините
Към дата : 
 
Търсене в новините

Уеб базирана складова система